Petak, 04.11.2022.

19:40

Vučić uputio snažnu podršku srpskom policajcu Nenadu Đuriću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je snažnu podršku srpskom policajcu Nenadu Đuriću.

Izvor: Novosti

Vučić uputio snažnu podršku srpskom policajcu Nenadu Đuriću
Foto: Profimedia

Policajac Nenad Đurić koga je Aljbin Kurti suspendovao sa mesta komandanta Regionalnog direktorata policije Sever, otkrio je danas da je najveću podršku uz svoj narod, prijatelje, porodicu i kolege, dobio i od predsednika Aleksandra Vučića, prenose mediji.

"Želim da se zahvalim svima koji mi daju podršku, mojoj porodici, kolegama i prijateljima, mojoj državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. I to mi daje snagu da sve ovo izdržim", rekao je Đurić medijima.

Vučić je danas pozvao Đurića da mu pruži ohrabrenje i podršku i preneo mu je jasnu poruku da je država Srbija uz njega, prenose mediji.

"Vama se danas diči svaki čestiti Srbin i država Srbija će biti uz vas, budite sigurni da niste sami", preneo je Vučić Đuriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: