Svet 0

19.05.2024.

23:23

Primljeni signali iz Raisijevog helikoptera; Imam grada preživeo? FOTO/VIDEO

Mehdi Safari, zamenik ministra spoljnih poslova Irana, izjavio je da je imam grada Tabriza Mohamed Ali Al-Hašem pozvao pomoć posle pada helikoptera u kojem je bio s predsednikom Ebrahimom Raisijem.

Izvor: Blic.rs

Primljeni signali iz Raisijevog helikoptera; Imam grada preživeo? FOTO/VIDEO
Profimedia

Podeli:

"Rekao je da se ne oseća dobro i da je čuo zvuk kola Hitne pomoći," izjavio je Safari.

Kako javljaju lokalni mediji, imam je dva puta nakon nesreće pozvao zamenika ministra spoljnih poslova Mehdija Safarija.

Verovatna lokacija na kojoj se nalazi helikopter u kojem je bio iranski predsednik Ebrahim Raisi utvrđena je posle višečasovne potrage, saopštio je komandant Iranske revolucionarne garde (IRGC) za provinciju Istočni Azerbejdžan.

"Pre nekoliko minuta primljeni su signali iz helikoptera i od mobilnog telefona jednog od članova posade i sve naše snage su sada na putu ka toj lokaciji," rekao je komandant IRGC.

Crveni polumesec je objavio da je "moguća lokacija mesta na kojem se dogodio incident identifikovana posle višečasovne potrage", javila je novinska agencija ISNA.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

23 h

Podeli: