Film/TV 4

19.05.2024.

13:17

Tom Holand popularnu ulogu smatra greškom: "Više pažnje sam obraćao na bicepse"

Tom Holand, koji je najpoznatiji po ulozi Spajdermena u Marvelovom kinematografskom univerzumu, jednom je izjavio da nije zadovoljan svojim nastupom u adaptaciji popularne video igrice.

Izvor: Index.hr

Tom Holand popularnu ulogu smatra greškom: "Više pažnje sam obraćao na bicepse"
Profimedia

Podeli:

Spajdermen mu je otvorio mnoga vrata, a među ponuđenim projektima bila je i adaptacija video igrice Uncharted, koja stoji iza studija Naughti Dog. Film iz 2022. podelio je kritičare i oduševio prosečne gledaoce, zaradivši više od 400 miliona dolara u bioskopima.

U akcionom filmu, Holand je otelotvorio protagonista Nejtana Drejka, avanturistu i lopova kojeg angažuje poznati lovac na blago Viktor „Sali“ Saliven (Mark Volberg).

Salivan pokušava da pronađe blago Ferdinanda Magelana pre nego što ga pronađe korumpirani milijarder Monkada (Antonio Banderas), koji veruje da je izgubljeno blago vlasništvo njegove porodice. Nejt i Sali moraju da udruže snage da reše misteriozne zagonetke i pronađu blago od pet milijardi dolara.

Iako je film bio hit, Holand je tokom intervjua za GK izjavio da je njegov nastup bio greška jer se previše fokusirao na svoj izgled a ne na glumu, prenosi Far Out.

"Čim počnete da brinete o tome kako izgledate na snimku, gluma odlazi u drugi plan", rekla je zvezda Spajdermena.

"Mislim da postoje elementi mog nastupa u Uncharted-u gde sam se previše trudio da izgledam dobro jer sam želeo da imam cool trenutke. Morao sam da igram ovog žilavog, ravnodušnog čoveka - morao sam da budem Mark Volberg. Moj lik bi trebalo da bude akcioni heroj u tom trenutku", objasnio je Holand.

Glumac je dodao da je ponekad više pažnje obraćao na bicepse nego na glumu i da ne planira da ponovi iste greške.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: