Nova vest
Košarka 26

20.5.2024.

0:10

Smit o tuči Nanelija i Lazarevića: Idem u policiju da kažem istinu

Košarkaš Partizana Džejlin Smit govorio je porazu u finalu ABA lige, ali o tuči Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića.

Izvor: Mozzart Sport

Srđan Stevanović/Starsport

Zvezda je u trećem meču finala pobedila Partizan u Beogradskoj areni 82:76 i tako zauzela regionalni tron, a Smit je prethodno bio jedan od najbližih svedoka incidenta između Lazaervića i Nanelija.

"Jedan od naših najboljih igrača je ispao iz konkurencije. Ne znam šta se desilo. Mislim, bio sam tu sve vreme. Teško je. Verovatno je Zvezda tu dobila malo prednost. Momak koji nije igrao je isprovocirao Džejmsa. Bio sam tu. On je izašao kao da će nešto da uradi, Džejms se samo branio. Verujem da bi se svako tako poneo. Branio bi se. Jednostavno, ne daš na sebe“, rekao je Smit za Mozzart Sport, a potom pokazao poziv da se javi policiji.

“Izjutra moram u policiju, malo da se naspavam. Jedini sam zaista sve video tako da sam očekivao poziv. Gledao sam i snimak. Ne znam. Kamera nije snimila ono što sam ja video. Ili je snimila samo kraj. Nadam se da ću sutra sve videti. Samo ću da kažem šta sam ja video, da kažem istinu“, rekao je Smit.
Osvrnuo se i na finale.

“Teško je, izgubili smo 0-3 u teškom derbiju. Ne možemo sada ništa da uradimo. Prilično su dobar tim, kroz ovu seriju su bili bolji. Moramo to da progutamo i da o tome razm.. Imali su odgoovr na sve naše serije. Kad bismo se vratili, izjednačili, oni bi pogodili dvojku, trojku, sedam ili osam poena bi vezali", poručio je Smit.

Podeli:

Komentari 26

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 26

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu