Aktuelno 1

19.05.2024.

18:36

Reper Paf Didi se oglasio posle objave snimka jezivog nasilja: "Osećam gađenje" VIDEO

Reper Šon Didi Kombs oglasio se nakon skandaloznog video-snimka koji je isplivao u javnost.

Izvor: b92.net/The Sun

Reper Paf Didi se oglasio posle objave snimka jezivog nasilja: "Osećam gađenje" VIDEO
EPA/PAUL BUCK

Podeli:

Na ovom videu jasno se vidi kako reper svoju bivšu devojku Kasandru Venturu Kesi fizički napastvuje. On je u jednom hotelu baca na pod, udara, šutira u glavu, vuče po podu, a sve to su snimile sigurnosne kamere. On se sada oglasio na Instagramu te se javno izvinio i rekao da mu je žao zbog tadašnjih postupaka:

"Bio sam u lošem stanju. Dosegao sam dno, ali ne želim da iznosim izgovore. Moje ponašanje u tom videu je neoprostivo", rekao je Kombs i dodao da preuzima punu odgovornost za svoje postupke.

"Osećam gađenje. Bio sam zgađen tada kad sam to uradio, a i sada sam zgađen", kazao je Kombs.

Takođe je otkrio da je potražio pomoć nakon incidenta iz 2016. godine.

"Otišao sam i potražio profesionalnu pomoć i morao sam da idem na terapiju, i na rehabilitaciju. Molio sam se i Bogu za njegovu milost i blagost", izjavio je slavni reper.

Didi je ovom prilikom obećao i da će biti bolji čovek iz dana u dan, a svoje jednominutno izvinjenje završio je rekavši da ne traži oproštaj.

Podsetimo, reper Paf Didi optužen je više puta tokom prethodnih meseci za razne vidove zlostavljanja. Jedna od njih bila je i njegova bivša devojka Kesi koja ga je optužila za silovanje, nasilje, i primoravanje na odnose sa muškim prostitutkama. On je sve porekao, a Kesi je u neočekivanom sledu događaja povukla tužbu.

Par je bio u vezi od 2005, kada je Kesi još bila tinejdžerka, do 2018. godine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: