Život

Nedelja, 31.05.2015.

18:50

Svinja harala gradom pa se uneredila u policijskom autu

Policijska uprava gradića iz Mičigena (SAD) izvestila je o hapšenju svinje koja je prvo “terorisala” stanovnike, a kasnije i policajce, obavljanjem nužde u automobilu.

Izvor: 24sata.hr

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Nakon što je pobegla vlasniku, problematična svinja tumarala je gradićem Šelbi Taunšip i pritom preplašila nekoliko ljudi kojima je ulazila u dvorišta i napadala ih.

Nakon što je jedna gospođa nazvala policiju, oni su uspeli da lociraju nestašnu životinju i uhapse je.

Kao i svakog kriminalca, policajci su svinju smestili na zadnja sedišta automobila, uopšte ne razmišljajući o tome šta bi moglo da pođe po zlu - svinja je, naime, njihov automobil pretvorila u svoj toalet i obilno se uneredila.

“Mislio sam da sam nakon 25 godina službe video sve, a onda me nazvao šef smene i rekao mi da imamo problem - svinju koja pravi haos po celom gradu”, izjavio je zamenik šefa stanice Mark Koil.

“Policajci su izašli na teren, uspeli da savladaju svinju i smeste je na zadnje sedište automobila.

“Rekli su da im nije stvarala previše problema, sve dok je nisu smestili u auto”, objasnio je Koil.

Šta je napravila od automobila vrlo se jasno vidi na priloženoj fotografiji.
*

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: