Nova vest
Fudbal 0

18.5.2024.

13:53

Kapiten razočaran: "Nisam dobio nijedan poziv"

Hesus Navas na kraju sezone odlazi iz Sevilje, koja je tako od početka godine ostale bez trojice kapitena, a na kraju sezone napusti će je i četvrti.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Najtrofejniji klub Lige Evrope, sa sedam titula od 2006. do danas, muči se u LaLigi i pred njim je rekonstrukcija ekipe.

Otkako su u otišli Fernando Reges, a vrlo brzo nakon njega i Ivan Rakitić, sledeći na redu je Hesus Navas, koji odrađuje poslednje dane u klubu za koji je odigrao 500 utakmica u španskom prvenstvu.

Kapitan kluba je i Serhio Ramos. I on će na kraju sezone prema novom izazovu, najverovatnije u MLS, navode španski mediji.

Iako se u španskim medijima mogla pronaći informacija da Navas nije hteo potpisati novi ugovor sa Seviljom, on kaže da mu to niko nije ni ponudio.

"Dragi navijači Sevilje, ovo je tužan dan za mene. Nisam mislio da će ovaj dan doći. Ne mogu da verujem. Sevilja je moj dom i nisam dobio nijedan poziv od kluba da produžim ugovor. Nijedan. Nula poziva. Nemam ništa dogovoreno s nekim drugim klubom. Sevilja je moja ljubav", poručio je Navas u oproštajnoj objavi.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu