Život

Ponedeljak, 25.09.2023.

15:40

Amerikanac balkanskog porekla se prisetio kako je pripremao sarmu: "Govorimo mojim jezikom" VIDEO

Američki tiktoker hrvatskog porekla, kojeg prati 3,4 miliona ljudi, prisetio se kako je sa svojom bakom spremao kultno balkansko jelo, sarmu, a snimak je sakupio više od pola miliona pregleda.

Izvor: B92

Amerikanac balkanskog porekla se prisetio kako je pripremao sarmu:
Foto: Shutterstock/freeskyline

Tiktoker, koji svoje reakcije na razna jela objavljuje pod nadimkom Chef Reactions, reagovao je na snimak popularnog srpskog tiktokera Balkan dad, koji je u svom postu pokazao kako se sprema sarma.
"Je*ote, da. Sada govorimo mojim jezikom. Sarma je na stolu svake kuće na Balkanu. Moja baka i ja smo je spremale kad sam bio mali", priseća se tiktoker.

Balkandad je meso ispržio na tiganju pre nego što ga je umotao u kupus, a američki tiktoker je u reagovanju rekao da to nikada nisu radili. Balkandad je posle toga u šali hteo da doda i peršun u sarmu, ali je stao i rekao da je peršun samo za zečeve, a s njim se složio i američki tiktoker.

Hit jelo sa Balkana

Chef Reactions je dodao i da su svake godine pravili gomilu sarmi i da, po pitanju sarmi, nema nikakve razlike između njega i srpskog tiktokera i da je rakija obavezan dodatak, kao i prskanje.
"Je*eno volim ove stvari", zaključio je tiktoker koji je sarmi dao ocenu 10/10 i dodao da bi je mogao pripremiti ovog vikenda.

Snimak je izazvao brojne reakcije, a javili su se i tiktokeri iz Srbije i Hrvatske.
@chefreactions #duet with @balkandad 🇭🇷 🇷🇸 🇧🇦 🇲🇪 🇦🇱 🇲🇰 #chef #chefreactions #fypシ ♬ original sound - balkandad

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: