Aktuelno 1

18.05.2024.

8:10

Čuveni glumac priznao tajnu koju je čuvao godinama: "Uvek sam ga lagao"

Džon Krasinski je konačno priznao da je uzeo značajan predmet sa seta megapopularne serije "The Office" nakon svog poslednjeg dana snimanja.

Izvor: Jutarnji.hr

Čuveni glumac priznao tajnu koju je čuvao godinama: "Uvek sam ga lagao"
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Glumac i reditelj, koji je glumio Džima, nedavno je svratio u podkast "Office Ladies" i prisetio se NBC-jeve humoristične serije nagrađene Emijem.

Tokom njihovog razgovora, Krasinski se prisetio jednog od svojih poslednjih trenutaka na snimanju serije, kada je kreator serije Greg Danijels poveo glumačku postavu da snimi scenu u baru Poor Richard‘s, jednom od omiljenih mesta likova. Nakon snimanja nekoliko kadrova, zvezda "Quiet Place-a" prisetila se kako je poslednji put izašla sa seta i videla okupljenu ekipu serije.

"Gušim se kad pričam o tome, ali to je jednostavno bio najstrašniji, najlepši, užasavajući trenutak u mom životu", rekao je Krasinski koji je naglasio kako je bilo vrlo emotivno videti njegovu "porodicu sa ekrana" zajedno po poslednji put.

Međutim, ubrzo nakon tog dirljivog trenutka na snimanju, Krasinski je otkrio da je uzeo znak izmišljene kompanije Dunder Mifflin, u kojoj su likovi serije radili.

"Uvek sam lagao Grega da ga nisam uzeo, ali jesam. Ukrao sam ga", priznao je Krasinski.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: