Život

Nedelja, 25.06.2023.

14:00

Amerikanac dao otkaz, prodao kuću i seli se na Balkan: Prva destinacija mu je Srbija VIDEO

Amerikanac Justus Reid, koji je balkanskoj javnosti postao poznat po objavljivanju hitova domaćih muzičara na društvenim mrežama, otkrio je da je doneo veliku odluku koja je iznenadila sve njegove pratioce – dao je otkaz, prodao kuću i preselio se na Balkan.

Izvor: B92

Amerikanac dao otkaz, prodao kuću i seli se na Balkan: Prva destinacija mu je Srbija VIDEO
Foto: Shutterstock/Pani Garmyder

"Dao sam otkaz, prodao sam kuću i selim se na Balkan. Počinjem turneju u julu. Krećem iz Srbije. Ići ću autobusom sve do Makedonije, pa kroz Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju“, otkrio je on. Njegov otac se našalio: "Konačno smo ga se rešili. Sada je vaš."
@justus_reid I can’t believe I did this! #balkan #serbia #bosnia #macedonia #slovenia #montenegro #croatia ♬ original sound - Justus Reid
Inače, nedavno je posetio Srbiju. Kada je došao u Beograd, rekao je da je promenio tri aviona i putovao 25 sati da bi konačno stigao do "spomenika Nikoli Tesli”. Ali on je zapravo stajao pored spomenika knezu Mihailu.
@justus_reid I made it alive!!! #balkan #serbia ♬ original sound - Justus Reid

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

18 h

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

20 h

Podeli: