Život

Sreda, 07.09.2022.

11:43

Ona zna, on može: Madona predstavila novog dečka, lepotan, 23 godine star FOTO

Pop ikona Madona uživa u novoj ljubavnoj vezi i to sa 41 godinu mlađim dečkom. Endru Darnel ima 23 godine i bavi se manekenstvom.

Izvor: B92, Klix

Ona zna, on može: Madona predstavila novog dečka, lepotan, 23 godine star FOTO
Foto: Profimedia

Nedavno su u izazovnom izdanju pozirali za naslovnu stranu magazina "Pejper" (Paper). Madona je u intervjuu za spomenuti magazin govorila o svojoj potrebi da provocira publiku svojom umetnošću i o tome kako mrzi da se ponavlja i uvek traga za nečim originalnim.

"Prisetite se mojih pesama 'Like A Virgin', 'Material Girl', 'Express Yourself'... Njih sam pevala kako bih osnažila žene. Ranije je muzika bila fokusirana na muškarce. Želela sam ženama da poručim da ne treba da žive u svetu muškaraca i da mogu bez straha da kažu ono što misle", rekla je.

Pevačica i njen novi dečko su ovog vikenda sa prijateljima prisustvovali koncertu nigerijskog repera Reme u koncertnoj dvorani Irving Plaza u Njujorku.
Foto: Profimedia
"Trude se da čuvaju privatnost. Madona je napokon pronašla svoju sreću", kazao je neimenovani izvor za Pejdž siks (Page Six).

Endru sarađuje sa svetski poznatom modnom agencijom IMG, koja je, između ostalog, proslavila Kejt Mos i Belu Hadid. Glumio je u HBO tinejdžerskoj seriji "Betty".

Inače, Madona je početkom ove godine raskinula vezu sa 28-godišnjim koreografom Alamalikom Vilijamsom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

17 h

Podeli: