Život

Ponedeljak, 06.04.2020.

08:06

Indijci osvetlili "mrak koronavirusa" GALERIJA

Milioni Indijaca ugasili su svetla u svojim domovima i izašli na balkone i pragove sa lampama, svećama i lampicama, odazivajući se pozivu premijera Narendra Modija da osvetle "mrak koronavirusa".

Izvor: B92, Tanjug

Indijci osvetlili
Foto: AP Photo, Altaf Qadri

Modi, koji je prošlog meseca uveo tronedeljnu zabranu kretanja u celoj zemlji, zatražio je od građana da ugase svetla na devet minuta u 21 čas u nedelju i da upale lampe i sveće u znak solidarnosti.

Ljudi širom zemlje ugasili su svetla. Neki su bacali petarde, svirali bubnjeve, pljeskali i skandirali parole protiv koronavirusa. U nekim velikim gradovima, poput Mumbaja i Nju Delhija, stanovnici mnogih zgrada stajali su na balkonima i pevali patriotske pesme.

Kliknite na bilo koju fotografiju da otvorite galeriju.
Foto: AP Photo, Mahesh Kumar A.
Foto: AP Photo, Mahesh Kumar A.
Foto: AP Photo, Altaf Qadri
Foto: AP Photo, Mahesh Kumar A.
Foto: AP Photo, Altaf Qadri
Foto: AP Photo, Rafiq Maqbool
Foto: AP Photo, Yirmiyan Arthur
Foto: AP Photo, Rafiq Maqbool
Foto: AP Photo, Rajesh Kumar Singh

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: