Film/TV 14

22.05.2024.

17:17

Tom Henks smatra da je ovo najbolji film u kojem je glumio, iako je bio fijasko

U svojoj karijeri dugoj gotovo pet decenija, Tom Henks pojavio se u brojnim blokbasterima i kritički hvaljenim filmovima, od Forest Gampa i Filadelfije, koji su mu doneli Oskare, do Spasavanja vojnika Rajana i Imaš poruku.

Izvor: Index.hr

Tom Henks smatra da je ovo najbolji film u kojem je glumio, iako je bio fijasko
Profimedia

Podeli:

Ipak, od svih filmova u kojima se pojavio, Henks je samo jedan od njih pogledao više od dva puta.

Tokom intervjua za portal The Guardian, Henks je pohvalio naučnofantastični film Atlas oblaka (Cloud Atlas) iz 2012. godine.

Atlas oblaka prati šest različitih, ali povezanih priča koje se događaju između 1849. i 2321. godine. Glavni glumci, među kojima je Henks, igraju više uloga u filmu.

Film pokazuje kako je sve u svetu povezano te kako akcije svakog pojedinca imaju uticaj na nekoga u budućnosti.

Henks je u intervjuu izjavio da mu je Atlas oblaka transformisao celu svest.

"Mislio sam: 'Bože, ovo je fantastično.' To je jedini film u kojem sam glumio, a da sam ga pogledao više od dva puta. Ipak, film nije doživeo nikakav uspeh. Ne možete učiniti ništa u vezi s tim", rekao je Henks .

Atlas oblaka bio je veliki promašaj jer nije uspeo pokriti ni troškove budžeta svojom zaradom. Film je zaradio nešto više od 130 miliona dolara i podelio je mišljenja kritičara.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: