Aktuelno 6

22.05.2024.

21:48

Slavna glumica "teška" 95 miliona evra razbesnela fanove: "Ja sam srednja klasa" VIDEO

Glumica Kejt Blanšet dobila je oštre reakcije na društvenim mrežama nakon što je na Filmskom festivalu u Kanu izjavila da je "srednja klasa".

Izvor: Index.hr

Slavna glumica "teška" 95 miliona evra razbesnela fanove: "Ja sam srednja klasa" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Slavna glumica, čije se bogatstvo procenjuje na 95 miliona dolara, komentarisala je "srednju klasu" tokom konferencije za novinare u Kanu, gde je premijerno prikazala svoj novi film Rumours.

"Belkinja sam, privilegovana sam, srednja sam klasa i mislim da imam kompleks belog spasioca", rekla je Blanšet dok je razgovarala o svom iskustvu rada s režiserima filmova o izbeglicama.

"Ali da budem potpuno iskrena, moja interakcija s izbeglicama na terenu i takođe u sredinama u koje su preseljeni potpuno je promenila moju perspektivu na svet i krajnje sam zahvalna na tome", dodala je.

Obožavaoci su oštro kritikovali glumicu na društvenim mrežama.

"Kejt misli da je 'srednja klasa' u poređenju s kim? Džefom Bezosom? Bogati ljudi su tako nedodirljivi", "Ona je odvojena od stvarnosti", "Da, stvarno je teško imati posla sa siromašnima", "Kejt je 'srednja klasa'... a ja sam žirafa", bili su samo neki od komentara.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Svet

Ukrajina "da", Srbija "ne"

Ukrajina i Moldavija, po ubrzanoj proceduri i preskačući uobičajeni vozni red, danas počinju pristupne pregovore sa Evropskom unijom.

8:05

25.6.2024.

8 h

Podeli: