Aktuelno 6

22.05.2024.

21:48

Slavna glumica "teška" 95 miliona evra razbesnela fanove: "Ja sam srednja klasa" VIDEO

Glumica Kejt Blanšet dobila je oštre reakcije na društvenim mrežama nakon što je na Filmskom festivalu u Kanu izjavila da je "srednja klasa".

Izvor: Index.hr

Slavna glumica "teška" 95 miliona evra razbesnela fanove: "Ja sam srednja klasa" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Slavna glumica, čije se bogatstvo procenjuje na 95 miliona dolara, komentarisala je "srednju klasu" tokom konferencije za novinare u Kanu, gde je premijerno prikazala svoj novi film Rumours.

"Belkinja sam, privilegovana sam, srednja sam klasa i mislim da imam kompleks belog spasioca", rekla je Blanšet dok je razgovarala o svom iskustvu rada s režiserima filmova o izbeglicama.

"Ali da budem potpuno iskrena, moja interakcija s izbeglicama na terenu i takođe u sredinama u koje su preseljeni potpuno je promenila moju perspektivu na svet i krajnje sam zahvalna na tome", dodala je.

Obožavaoci su oštro kritikovali glumicu na društvenim mrežama.

"Kejt misli da je 'srednja klasa' u poređenju s kim? Džefom Bezosom? Bogati ljudi su tako nedodirljivi", "Ona je odvojena od stvarnosti", "Da, stvarno je teško imati posla sa siromašnima", "Kejt je 'srednja klasa'... a ja sam žirafa", bili su samo neki od komentara.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

20 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

15 h

Podeli: