Aktuelno 6

22.05.2024.

21:48

Slavna glumica "teška" 95 miliona evra razbesnela fanove: "Ja sam srednja klasa" VIDEO

Glumica Kejt Blanšet dobila je oštre reakcije na društvenim mrežama nakon što je na Filmskom festivalu u Kanu izjavila da je "srednja klasa".

Izvor: Index.hr

Slavna glumica "teška" 95 miliona evra razbesnela fanove: "Ja sam srednja klasa" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Slavna glumica, čije se bogatstvo procenjuje na 95 miliona dolara, komentarisala je "srednju klasu" tokom konferencije za novinare u Kanu, gde je premijerno prikazala svoj novi film Rumours.

"Belkinja sam, privilegovana sam, srednja sam klasa i mislim da imam kompleks belog spasioca", rekla je Blanšet dok je razgovarala o svom iskustvu rada s režiserima filmova o izbeglicama.

"Ali da budem potpuno iskrena, moja interakcija s izbeglicama na terenu i takođe u sredinama u koje su preseljeni potpuno je promenila moju perspektivu na svet i krajnje sam zahvalna na tome", dodala je.

Obožavaoci su oštro kritikovali glumicu na društvenim mrežama.

"Kejt misli da je 'srednja klasa' u poređenju s kim? Džefom Bezosom? Bogati ljudi su tako nedodirljivi", "Ona je odvojena od stvarnosti", "Da, stvarno je teško imati posla sa siromašnima", "Kejt je 'srednja klasa'... a ja sam žirafa", bili su samo neki od komentara.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: