Život

Nedelja, 05.06.2022.

08:55

Šakira završila u kolima hitne pomoći: "Samo sam htela da vas obavestim..." FOTO

Kolumbijska pevačica Šakira, koja je nedavno potvrdila da prekida 12-godišnju vezu s Barseloninim igračem Pikeom, otkrila je zašto je završila u vozilu hitne pomoći u kojem su je snimili paparaci.

Izvor: klix.ba

Šakira završila u kolima hitne pomoći:
Foto: Profimedia

Naime, 45-godišnja pevačica otkrila je da je njen otac Vilijam Mebarak Šadid doživeo nezgodan pad te je završio u bolnici.

"Stigle su mi brojne poruke zabrinutosti jer sam nedavno viđena u vozilu hitne pomoći u Barseloni", započela je pevačica objavu na Tviteru.

“Samo sam htela da vas obavestim da su te fotografije nastale prošlog vikenda, kada je moj tata, nažalost, teško pao, a ja sam ga otpratila kolima hitne pomoći u bolnicu gde se sada oporavlja”, nastavila je.

Oglasili se Šakira i Pike – stavili tačku na glasine o rastanku

Priložila je i fotografiju na kojoj nežno ljubi očevo lice koje je prekriveno modricama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: