Hronika 0

23.05.2024.

8:10

Pucnjava u Peći: Ranjene tri osobe

Tri osobe su ranjene sinoć u 21.15 časova tokom tuče u kojoj je korišćeno vatreno oružje u Peći.

Izvor: Telegraf.rs

Pucnjava u Peći: Ranjene tri osobe
Shutterstock/Novikov Aleksey

Podeli:

Trojica muškaraca koji su ranjeni prebačeni su u bolnicu u Peći ali je jedan od njih zbog težine povreda transportovan u Klinički centar u Prištinu i nalazi se u kritičnom stanju.

Tuča se dogodila u prometnom delu grada na Bistrici tokom koje je jedan od učesnika upotrebio vatreno oružje.

Na objavljenim snimcima na društvenim mrežama vidi se kako dvojica ranjenih padaju na zemlju, a napadač posle ispaljenih hitaca beži sa lica mesta.

Policija tzv. Kosova zatražila je pomoć građana u pronalaženju Mentora Gašija (2002) koji je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva pošto je njegov identitet utvrđen pregledom nadzornih kamera sa obližnjih lokala.

U pitanju je povratnik u izvršenju teških krivičnih dela stoji u raspisanoj poternici na kojoj je objavljena njegova fotografija.

Iz Regionalne policije Peć mole građane da svako ko ima bilo kakvu informaciju o odbeglom obaveste prvu policijsku patrolu ili pozovu policijsku stanicu.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: