Aktuelno 2

23.05.2024.

8:03

Demi Mur naga u novoj ulozi: "Bile smo prilično bliske i gole, to mi je pomoglo" VIDEO

Posle godina i godina odbijanja uloga, Demi Mur glumi u fimu "The Substance" gde ima scena i u kojima je potpuno naga.

Izvor: b92.net/index.hr

Demi Mur naga u novoj ulozi: "Bile smo prilično bliske i gole, to mi je pomoglo" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Film je premijeru imao u Kanu, a glumica je govorila o novom iskustvu snimanja.

"Bilo je to veoma ranjivo iskustvo i zahtevalo je mnogo osetljivosti i mnogo razgovora o tome šta smo pokušavali da postignemo", prokomentarisala je Demi Mur, koja u filmu igra slavnu damu u fazi životnog pada.

Uloga zavisnika koji koristi drogu na crnom tržištu je priča o samoprihvatanju. U filmu, Mur koristi ćelijski replikator da stvori mlađu i bolju verziju sebe, ali mora da provede polovinu svog vremena u mirovanju da bi mlađa verzija mogla da napreduje.

Upoređujući svoje telo sa novom verzijom sebe, Mur je otkrila da je snimanje bilo emotivno iskustvo koje ne bi bilo tako dobro da se nije tako dobro povezala sa glumicom Margaret Kueli.

"Imala sam nekoga ko je bio sjajan partner sa kojim sam se osećala veoma bezbedno. Očito  smo bile prilično bliske i gole, a takođe smo u tim trenucima imali dosta razmišljanja o tome koliko su ove situacije apsurdne. Na kraju krajeva, radi se samo o stvarnom kanalisanju vaše komunikacije i međusobnog poverenja", rekla je glumica.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

20 h

Podeli: