Aktuelno 2

23.05.2024.

8:15

Poznati otkrili sve o prvim seksualnim iskustvima: "Bila je nimfomanka, svi smo čekali u redu ispred sobe"

Za neke je seks vrlo privatna stvar i o tome nikome ne pričaju, dok drugi vole da dele takve detalje, pa čak i javno s celim svetom.

Izvor: Index.hr

Poznati otkrili sve o prvim seksualnim iskustvima: "Bila je nimfomanka, svi smo čekali u redu ispred sobe"
EPA-EFE/ANDRE COELHO

Podeli:

Pevačica Kamila Kabelo je nedavno iznenadila javnost kada je ispričala detalje svog prvog seksualnog odnosa. Čak je otkrila i ime muškarca s kojim je to učinila.

Rekla je da je u to vreme izlazila s piscem i influenserom Metjuom Husejem i da je s njim imala prvi seks.

"To je bila moja prva veza. On je imao podkast u kojem je govorio o sastancima. I sada je oženjen. Pa, čestitam", započela je. 

"To je bila kasno za prvu vezu. Imala sam 20 godina. S njim sam imala i prvi seks s 20 ili 21 godinu. Doslovno smo vodili ljubav. Bilo je predivno", dodala je.

Međutim, ona nije jedina koja je otkrila detalje svog prvog seksualnog odnosa sa svetom.

Ove poznate ličnosti su 2022. godine u članku u Cosmopolitanu o prvom seksu bez zadrške otkrili svoja iskustva.

Madona

"Prošla sam kroz pubertet pre većine devojaka koje sam poznavala. Moj ljubavnik kad sam imala 15 godina zvao se Rasel i prvi put sam se poseksala s njim. Nakon što smo bili zajedno nekoliko meseci, bila sam jako znatiželjna saznati šta je zapravo vođenje ljubavi. Nisam se razočarala. Ali pomisao da je prvi tip s kojim sam spavala sada oženjen i ima decu me stvarno razbija", rekla je pevačica.

Brus Vilis

"Moje prvo seksualno iskustvo bila je sreća koja se dogodila kada sam s 14 godina radio kao portir u Holiday Innu u Nju Džerziju. Tamošnji noćni službenik vikendom, moj prijatelj u dvadesetima, često bi pozivao prijatelje u hotel na neke prilično divlje zabave. Jedna od njih bila je stvarno prekrasna i nekoliko godina starija od mene. Nisam mogao da verujem koliko sam srećan kad je krenula da mi prilazi. Zajedno smo otišli do perionice i situacija među nama postala je vruća, među svim čistim posteljinama motela. Bilo je to iskreno najneverojatnije iskustvo u mom životu", otkrio je glumac.

Dastin Hofman

"Imao sam 15 ipo godina. Ona je bila poznata kao nimfomanka, barem smo mi koristili taj izraz, ali bila je vrlo draga osoba. Zvala se Barbara i imala je oko 19 godina. To se dogodilo kada je moj brat Roni bio kući, priredio je novogodišnju zabavu jer nije bilo roditelja. Uglavnom, pred vratima spavaće sobe stajao je red tipova. Pitao sam što se događa i oni su mi rekli: 'Žena je unutra i prima nas jednog po jednog'. Ugurali su me na početak reda. Bio sam jako uzbuđen kad sam ušao. Bilo je jako mračno, a ona me pitala: 'Jesi li to ti, Roni?'. Mozak mi je rekao: 'Bolje je da si Roni inače će te izbaciti '. Rekao sam 'da' bratovim glasom. Kao i prvi put za mnoge, završilo se pre nego što je počelo", ispričao je Hofman.

"Nisam mogao da verujem da je to to, pa sam samo nastavio jer je mislila da vodi ljubav s mojim bratom. Kad je upalila svetla, videla je moje lice i vrisnula. Skočio sam i go istrčao. Kada bih se mogao osvrnuti na prvi trenutak kad sam znao da sam glumac, mogao bih reći da je to bilo to", otkrio je Hofman.

Džejms Kan

"Imao sam 13 godina, ali sam izgledao starije. Bio sam u Majamiju na odmoru sa svojom porodicom i prvi put sam se seksao na zadnjem sedištu u automobilu sa ženom od 40-ak godina. Komarci su me izgrizli. Nije to bilo baš romantično iskustvo, ali bilo je nešto u tome što mi se svidelo. Kad sam došao kući, počeo sam da viđam tu devojku i bio sam s njom dve godine. Leti smo se mazili na krovovima. A zimi bismo sišli u podrum i seksali se na biciklima", rekao je glumac.

Barbra Strejsend

"Seks je u mojoj porodici bio tabu. Utuvilo mi se u glavu da se ne smemo držati za ruke, ne smemo da se ljubimo, jer bi mogli dobiti bolest, i apsolutno da ne vodimo ljubav dok se ne venčamo. S tom pozadinom, svoje prvo seksualno iskustvo nisam imala sve do svoje 18. godine. Na neki način, bilo je ono što sam očekivala da će biti, ali ne u potpunosti. Kasnije je bilo bolje", rekla je pevačica i glumica.

Tina Tarner

"Seks kad si zaljubljen je najbolji. Završavala sam nižu srednju školu kad sam se zaljubila u dečka po imenu Hari. Kad sam ga ugledala na košarkaškom terenu znala sam da moram da ga imam. Bio je stvarno popularan i imao je gomilu devojaka, ali na kraju sam ga osvojila i bili smo zajedno godinu dana. Prekinuli smo jer je počeo da švrlja okolo. Napravio je dete jednoj devojci, a mene su očigledno zaštitili bogovi. To sam mogla biti ja", otkrila je tada pevačica.

Doli Parton

"Neću vam reći s koliko sam godina imala prvi seks jer bi to verojatno zvučalo jako perverzno. Ali bilo je vrlo emotivno. Osećala sam da mogu da pokažem svoje emocije baš kao što ih pokazujem rečima. Za mene seks nije bio prljav, bilo je nešto intimno i stvarno. Nisam se bojala prvi put i nisam imala loše iskustvo", rekla je Doli.

Bart Rejnolds

"Nije istina da je prvi put najbolje. Imao sam 15 godina i bilo mi je traumatično da saznam da devojka, koja je bila istih godina, nije bila tako nevina kako se pretvarala da jeste. Moj ljubavni život počeo je sledeće godine, kad sam bio u srednjoj školi, s devojkom An", započeo je Rejnolds.

"Bila je duhovita i svetlosnim godinama ispred mene u svemu. Zbog nje sam dobio samopouzdanje. Stvari za koje su me kasnije optuživali , da sam ženskaroš, da idem od jedne devojke do druge , stvarno sam radio na zadnjoj godini. Imao sam jutarnje afere, večernje afere... I tada je to bilo divno", rekao je on.

Rakel Velč

"Bila sam devica kad sam se prvi put udala, šesnaestogodišnjakinja odlučna da ne budem razvratna. Bio je predivan i fizički me silno privlačio, kao i ja njega. Ali naučila sam da je nemoguće spojiti dvoje ljudi samo na temelju međusobne fizičke privlačnosti i očekivati da će veza potrajati. Ubrzo smo shvatili da nam seks ne ide baš najbolje. Zapravo, bilo je samo dosadno", otkrila je ona.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: