Četvrtak, 20.05.2021.

08:45

Lebron: Posle prsta u oko video sam tri obruča i gađao srednji VIDEO

Lebron Džejms doneo je Los Anđeles Lejkersima plasman u plej-of trojkom za pobedu protiv Golden Stejt Voriorsa 103:100.

Izvor: B92

Lebron: Posle prsta u oko video sam tri obruča i gađao srednji VIDEO
Foto: Profimedia

Džejms je na ulasku u poslednji minut utakmice pogodio trojku na isteku napada preko Stefa Karija.

Minut ranije doživeo je neugodn povredu kada ga je prstom u oko udario Drejmond Grin, prilikom pokušaja Džejmsa da zakuca.

"Nakon što sam dobio prst u oko, video sam tri obruča i gađao sam srednji. Hvala bogu, uspeo sam da pogodim", rekao je Džejms.

Lebron je meč završio sa tripl-dablom od 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija, šestim ove sezone.

"I ranij sam dobijao prst u oko. Večeras će da otekne i sutra će biti otečeno, ali smo ostvarili veliku pobedu", zaključio je Lebron.

Lejkersi će igrati sa Finiks Sansima u prvoj rundi plej-ofa, dok Voriorsi imaju još jednu šansu, protiv Memfis Grizlisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

22 h

Podeli: