Aktuelno 5

18.05.2024.

17:24

Ćerka Toma Kruza se pojavila sa novim prezimenom: "Ako želi da progovori, biće jako zanimljivo"

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms, Suri prošlog je meseca proslavila 18. rođendan nakon kog se odrekla prezimena svog oca kog nije videla već 11 godina.

Izvor: Index.hr

Ćerka Toma Kruza se pojavila sa novim prezimenom: "Ako želi da progovori, biće jako zanimljivo"
Profimedia

Podeli:

Kako prenosi Hello! Magazine, Noele je srednje ime Kejti Holms. Tinejdžerka je odrasla na Menhetnu uglavnom zaštićena od svetla reflektora sa svojom majkom (45), daleko od Sajentološke crkve svog 60-godišnjeg oca, koji nije deo njenog života od 2013.

Glumci su se razveli godinu ranije. U vreme njihovog razlaza objavljeno je da je Kejti odlučila da se razvede zbog straha da će svoju ćerku odgajati po pravilima Sajentološke crkve zbog religije kojom je Tom bio opsednut.

"Suri više ne poznaje svog oca. Nije provodila vreme s njim desetak godina", otkrio je izvor za Daily Mail prošle godine. Dodao je da "ne gleda njegove filmove" i da "on ne učestvuje u njenom životu".

Veruje se da je Holms potpisala više dokumenata koji je sprečavaju da progovori o svom braku s Kruzom- i o iskustvima u sajentologiji. Ali kada je Suri navršila 18 godina, država Njujork proglasila ju je punoletnom i zakonski se smatra odraslom osobom.

To joj omogućuje da govori o svom ocu, njegovim uverenjima i njihovom razdoru. Toni Ortega, koji decenijama istražuje sajentologiju, rekao je za Page Six: "Suri je bila premlada da potpiše bilo kakav ugovor, ali sada će moći slobodno da govori ako to želi i biće jako zanimljivo."

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

20 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

1 d

Podeli: