Subota, 17.02.2018.

08:14

"Svet" bolji od Amerikanaca – Bogdanović MVP na Ol-staru!

Tim Sveta deklasirao je SAD u meču "Zvezda u usponu" kojim je otvoren Ol-star, a za najkorisnijeg igrača utakmice proglašen je naš Bogdan Bogdanović.

Izvor: B92

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Svet je slavio rezultatom 155:124, a Bogdanović je kao rezerva na terenu proveo 21 minut i za to vreme postigao 26 poena (9-16 iz igre, 7-13 za tri), uz 4 skoka, 6 asistencija i jednu ukradenu loptu.

"Svakoj utakmici prilazim na isti način. Trudim se da se takmičim, pokušavam da budem najbolja verzija sebe tog dana, to se desilo i večeras. Nikad ne znate šta će se dogoditi", rekao je Bogdanović.

Nekadašnji igrač Partizana i Fenerbahčea započeo je svoj prvi Ol-star na klupi, ali je već po ulasku u igru nagovestio da će imati fantastično šutersko veče. Tim Sveta je konstantno vodio, a Bogdan je nizao trojke i sa velike udaljenosti – pre nekoliko poslednjih promašaja imao je 6-8 za tri, da bi se na kraju zaustavio na 26 poena. Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Bogdanovićev saigrač iz Sakramenta Badi Hild sa 29 poena, a istakli su se još Džamal Marej je ubacio 21 poen i imao sedam asistencija i šest skokova. Šarić je prikazao dobru partiju sa 18 poena i pet asistencija, 15 je dodao Markanen, dok je dabl-dabl imao je Domantas Sabonis (13p, 11sk).

Ol-star u ‘Stejpls’ centru počeo je izuzetnim duelom "Zvezda u usponu" u kojem su stranci ponovo, čak treći put u poslednje četiri godine bili bolji od Amerikanaca.

Spektakl u Los Anđelesu biće nastavljen takmičenjem u veštinama, zakucavanjima i šutiranju trojki, a završen spektaklom između ekipa Stefena Karija i Lebrona Džejmsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

202 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: