Život

Četvrtak, 23.02.2012.

12:12

Leš Vitni Hjuston: kada novine preteraju

Američki tabloid National Enquirer šokirao je javnost objavljujući na naslovnoj strani fotografiju tela Vitni Hjustom položenog u otvorenom mrtvačkom sanduku.

Izvor: Novosti, B92

Default images

"Prodane duše", "šokantno", "strašno" i "degutantno", samo su neki od komentara čitalaca ali i komentatora brojnih dnevnih listova i drugih tabloida kao što su Guardian i Daily Mail.

Fotografija je snimljena u pogrebnom centru u Nuarku, rodnom gradu Vitni, gde je sanduk sa njenim telom bio izložen tokom velike komemoracije održane prošlog vikenda, na kojoj su se od Vitni oprostili porodica i prijatelji, prenose američki mediji.

Tabloid je objavio da je Vitni sahranjena u omiljenoj ljubičastoj haljini, s nakitom vrednim pola miliona dolara i da je imala zlatne papuče na nogama.

Njena sahrana uživo je, uz dozvolu porodice, prenošena na sajtu novinske agencije Associated Press koji je zabeležio preko 2 miliona posetioca u tim trenucima.

Vitni Hjuston, čija je muzika obeležila poslednje dve decenije dvadesetog veka, preminula je 11. februara u 48. godini..

Prema rečima Kristen Foster, pevačicine menadžerke za odnose s javnošću, Vitni Hjuston nađena je mrtva u sobi na četvrtom spratu hotela "Hilton" na Beverli Hilsu, u Los Anđelesu. Umrla je uoči dodele nagrade "Gremi", u istom hotelu gde je održavana godišnja zabava uoči tog događaja.

Nedavno je i slika beživotnog tela Majkla Džeksona prikazana tokom suđenja njegovom lekaru I objavljena u pojedinim medijima izazvala veliku pažnju javnosti.

Ovo nije prvi put da ovaj tabloid objavio fotografije mrtvih zvezda.

To isto je magazin ranije učinio sa telom Majkla Džeksona, a 1977. godine, i sa telom preminulog Elvisa Prislija kada prodato 6.5 miliona primeraka ove novine.

Saznajte više o smrti Vitni Hjuston

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: