Aktuelno 26

18.05.2024.

21:48

Nekadašnja holivudska lepotica uslikana kako kopa po kontejneru FOTO

Loni Vilison već godinama šokira javnost prizorima s ulice, a sada je viđena kako kopa po kontejnerima.

Izvor: Klix.ba

Nekadašnja holivudska lepotica uslikana kako kopa po kontejneru FOTO
Profimedia

Podeli:

Bivša manekenka i fitnes-model Loni Vilison, ujedno i bivša supruga zvezde "Spasilačke službe" Džeremija Džeksona, svoj je život dovela do propasti.

Bivša manekenka sada je beskućnica, a snimljena je kako rovi po kontejneru ne bi li našla kozmetičke proizvode koje su drogerije odbacile, akcija poznatija kao "dumpster diving". Loni je takođe viđena na ulicama Los Anđelesa kako sa sobom vuče kolica za kupovinu puna svojih stvari, a čini se da su Lonine ruke imale jasne znakove da je neko vreme kopala po smeću jer su bile prekrivene prljavštinom.

Profimedia

Dok je očajnički tražila poslastice, Lonine su noge visile u vazduhu, a na kraju je otišla sa vodicom za ispiranje usta, kojoj se posebno obradovala.

Problematična bivša zvezda viđena je nekoliko puta tokom prošle godine kako traži hranu na otvorenom, dok je imala vidljive modrice na rukama i slomljen prst, a za sobom je takođe vukla kolica s odećom.

Vilison poslednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a paparaci je često uhvate na ulicama kako skuplja smeće i odbačenu odeću i nameštaj.

Podeli:

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: