Aktuelno 11

18.05.2024.

19:14

Sveštenik oštro odgovorio Severini: "Molim se za tebe, javi se za kafu" VIDEO

Sveštenik Tomislav Lukač oglasio se na društvenim mrežama nakon što ga je Severina na društvenim mrežama prozvala zbog ružnih reči koje joj je uputio povodom njenog snimka u kojem zagovara abortus.

Izvor: Večernji list

Sveštenik oštro odgovorio Severini: "Molim se za tebe, javi se za kafu" VIDEO
Goran Ristovski/ATAImages

Podeli:

Kako je objasnio u TikTok videu, reči za koje Severina navodi da su njegove uopšte nije on napisao.

"Moj video o abortusu je podelilo je 197 ljudi. Među njima jedan čovek je podleio video na svoj stori i na svom storiju napisao pogrdne reči prema Severini. I šta je kraljica napravila? Znači, ona je uzela taj njegov stori, sakrila njegovo ime i prezime da se ne vidi i objavila to kao da je to moj stori i kao da sam joj ja uputio reči pogrde i usput me jako izvređala. Meni je stvarno tužno kako se neko ko je toliko poznat i koji ima 1,4 miliona pratilaca može spustiti na takav nivo da koristi laž kako bi unizio običnog sveštenika", rekao je i zaključio: "Volim te i molim se za tebe. Javi se za kafu", rekao je sveštenik.

Podsetimo, Severina se ranije osvrnula na navodnu poruku mladog sveštenika u kojoj je pisalo: "Žena od skandala. Taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet."

Tomislav Lukač je mladi sveštenik iz Kaštela, koji je zaludeo žene, a na TikToku je odlučio da podeli tajne svog poziva, kako bi srušio stereotipe o sveštenicima. Jednom je prilikom pokazao kako sveštenik može uvek popiti pivo te koliko zarađuje na TikToku, pokazujući prazne džepove.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: