Region 0

18.05.2024.

23:35

Napadnuta predsednica Ustavnog suda; Obezbeđenje brzo reagovalo

Nepoznata osoba danas je u centru Skoplja verbalno napala predsednicu Ustavnog suda Severne Makedonije Dobrilu Kacarsku, nakon čega je intervenisalo njeno obezbeđenje, javljaju skopski mediji.

Izvor: Tanjug

Napadnuta predsednica Ustavnog suda; Obezbeđenje brzo reagovalo
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Podeli:

Do napada je došlo u tržnom centru u Skoplju kada je nepoznati muškarac prvo vikao i pretio Kacarskoj, a zatim prišao stolu za kojim je ona sedela sa drugom ženskom osobom.

Kada je obezbeđenje procenilo da postoji opasnost od direktnog fizičkog napada, udaljilo je nasilnika i pozvalo policiju, prenosi Telma.

Napadač je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Ustavni sud je potvrdio da je predsednica suda Kacarska danas prijavila verbalni napad i pretnju bezbednosti u policijskoj stanici.

Više svedoka je policiji dalo izjave o događaju, navodi A1on.

Pre tri dana Kacarska je prijavila da je dobila pretnje. Ranije ovog meseca, u podzemnoj garaži zgrade u kojoj stanuje Kacarska, na njenom garažnom mestu su pronađeni improvizovani krevet i kuhinjski nož.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

18 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

13 h

Podeli: