Život

Utorak, 10.01.2012.

12:19

Hrvatska: snimljen prvi erotski film

Hrvatska kinematografija je do sada imala brojne naslove, ali ni jedan od njih nije bio erotski film. S tim je gotovo pošto će svoju premijeru uskoro imati prvi hrvatski erotski film, "7seX7" rediteljke Irene Škorić, u kojem se pojavljuju poznati hrvatski glumci i glumice.

Izvor: B92

Default images

U filmu je obrađeno sedam erotskih novela, koje pričaju o ljudskim odnosima u seksualnom naboju.

Gledaoci će tako u slobodnijim scenama moći da vide Csillu Barath - Bastajić, Franu Maškovića, Anu Majhenić, Ivana Glowatzkog, Kristijana Ugrinu, Jelenu Perčin, kao i brojna druga lica, piše Jutarnji.

Irena Škoriš do sada je već dobila 16 nagrada za svoj film “Rastanak”, a poznata je i po filmovima “9. Ožujka” i “Sudbina broj 13”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: