Život

Četvrtak, 11.04.2019.

16:34

Ubio boga u njoj: Fudbaler devojci rekao da spusti ruke i izdrži batine kao 'zrela osoba'

Za tri dana torture nad devojkom dobio je tri godine zatvora. Slomio joj je vilicu, tukao ju je gvozdenom šipkom, terao da liže farbu s patosa, razbijao ogledala iznad glave...

Izvor: B92

Ubio boga u njoj: Fudbaler devojci rekao da spusti ruke i izdrži batine kao 'zrela osoba'
Foto: Printscreen / Twitter

Fudbaler iz Engleske mučki je terorisao svoju tadašnju devojku. Mislila je da će umreti.

"Udario me je štanglom, slomio vilicu. Terao mi je da poližem svežu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave. Kada je podigao to drugo, mislila sam da ću umreti. Vrištala sam da stane. Rekao mi je da spustim ruke i da izdržim batine 'kao zrela osoba'", otkrila je devojka detalje užasa koji je preživela kada ju je u septembru prošle godine dečko, fudbaler Ris Tompson, maltretirao. Mučenje je trajalo tri dana, a na kraju ju je ostavio u užasu i strašnim povredama, uz brojne modrice i posekotine, slomljena joj je i vilica.

Nasilnik je ove sedmice osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora, uz desetogodišnju zabranu prilaska devojci koju je unesrećio. Ris Tompson je fudbalsku karijeru počeo u Linkiln sitiju, potom je nastupao za Jork siti u Ligi dva i nižerazrednim klubovima Boston junajted i Giseli.

Upravo je bio član Giselija kada je policija došla po njega i uhapsila ga povodom ovih stravičnih optužbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: