Život

Utorak, 22.11.2016.

10:05

Kanje Vest u bolnici

Američki reper Kanje Vest smešten je u bolnicu nakon što je iznenada prekinuo američku turneju na kojoj je trebalo da održi još 21 koncert, javljaju američki mediji.

Izvor: Beta

Kanje Vest u bolnici
Foto: Gettyimages

Navodeći neimenovane izvore i predstavnike muzičara, mediji javljaju da je Vest juče po podne po lokalnom vremenu prevezen u bolnicu u Los Anđelesu zbog stresa i iscrpljenosti i da će tamo provesti noć radi sopstvene bezbednosti.

Predstavnik policije u Los Anđelesu rekao je za AP, ne potvrđujući da se radi o Kanje Vestu, da su pozvani na adresu u Zapadnom Holivudu juče po podne i kad su došli videli su da se ne radi o kriminalnim radnjama već o "medicinskoj situaciji". Pacijent je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu u smešten na odeljenje psihijatrije, rečeno je agenciji AP.

Predstavnici muzičara i njegove supruge Kim Kardašijan odbili su da odgovore na zahteve da potvrde ove izveštaje.

Vest je upravo otkazao svoju američku turneju Sent Pablo posle višednevnih čudnih i besnih ispada zbog kojih je češće nego obično bio tema na društvenim mrežama.

Vest je iznenada u nedelju uveče otkazao koncert u Los Anđelesu samo tri sata pre nastupa, a posle toga je odlučio da otkaže celu turneju koja je trebalo da traje do 31. decembra.

On je u subotu razočarao publiku jer je na koncertu u Sakramentu izveo samo tri pesme dok je ostatak nastupa iskoristio za tiradu protiv kolega Džej-Zija i Bijonse s kojima je nastupao tokom predizborne kampanje, podržavajući Hilari Klinton.

Američki muzičar je pre nekoliko dana rekao da nije glasao na američkim predsedničkim izborima i dodao da bi u slučaju da je izašao na glasanje svoj glas dao pobedniku, republikancu Donaldu Trampu.

On je tokom vikenda preplavio svoj Instagram nalog sa gotovo 100 mutnih i loše kadriranih modnih fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: