Tehnopolis

Petak, 08.01.2016.

13:42

BlackBerry se u potpunosti okreće Androidu

Nakon umerenog komercijalnog uspeha i relativno pozitivnog prijema svog najnovijeg Priv smartfona, iz kanadske kompanije BlackBerry su najavili da će se u potpunosti prebaciti na Android

Izvor: benchmark.rs

BlackBerry se u potpunosti okreće Androidu

Direktor kompanije Džon Čen potvrdio je u intervjuu koji je dao na CES sajmu da će svi BlackBerry smartfoni koji budu pokrenuti u toku 2016. godine imati Google-ovi mobilni operativni sistem.

Moglo bi se reći da je ovo potez na koji se dugo čekalo, ali i da je bolje ikad nego nikad. Nekada industrijski gigant, BlackBerry se bori već dugo da pronađe naklonost novih korisnika, koji sve manje brinu o BlackBerry-evoj bezbednosti i sigurnosti a više o aplikacijama i igrama, a to je nešto u čemu BlackBerry OS nikada nije bio dobar. Prelazak na Android je već doneo kompaniji nekoliko pozitivnih poena pa bi dobro bilo videti da se nastavi tim putem.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

21 h

Podeli: