Utorak, 06.11.2018.

09:39

Stižu nove AirPods slušalice

Nepoznata verzija modela pojavila se u regulacionoj bazi podataka i omogućila nam da saznamo nešto više o njegovim karakteristikama.

Izvor: macrumors.com

Stižu nove AirPods slušalice
Foto: Apple / Ilustracija

Na odobrenje nadograđene verzije AirPods slušalica čeka se još od prošle godine. Apple, međutim, ne želi o tome da priča, ali su objavljeni detalji u vezi sa bežičnim punjačem. Sada se iz papira koje poseduje grupa Bluetooth Special Interest otkrivaju još neki detalji.

U bazi podataka su se pojavile nove AirPods slušalice sa hardverom broj REV 1.1 (trenutna verzija je REV 1.0), i modeli pod brojevima A2031 i A2032. Ovo bi mogle biti brojke za levu i desnu slušalicu, jer se računaju kao dva zasebna bluetooth uređaja. Takođe se ispostavilo da se sada konekcija uspostavlja preko Bluetooth-a 5.0.
Printscreen / Macrumors.com
Glasine o novim AirPods slušalicama, međutim, nisu sadržale baš puno detalja. Može se naslutiti da će podržavati funkciju Hey Siri, zahvaljujući naprednijem čipu. Hey Siri funkcija je predstavljena i na uvodu u septembarskom Keynote-u.

Takođe, pomenuti bežični punjač bi mogao da bude uključen u pakovanje iako će verovatno izgledati malo drugačije u odnosu na trenutnu verziju.

Iako datum pojavljivanja AirPods 2 slušalica još uvek nije poznat, može se pretpostaviti da na njih nećemo čekati dugo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: