Sreda, 28.01.2015.

21:08

LŠ: Poraz za kraj Partizan Vizure

Odbojkašice Partizan Vizure izgubile su u Beogradu od turskog Vakifbanka sa 3:0 (25:13, 25:11, 25:11), u utakmici šestog kola Grupe E u Ligi šampiona.

Izvor: B92, Beta

Default images

Crno-bele odbojkašice su tako takmičenje završile bez pobede.

Najefikasnija u ekipi Partizan Vizure bila je Sara Lozo sa osam poena, a Bianka Buša dodala je pet poena.

U timu Vakifbanka 16 poena postigla je Karolina Kostagrande, a Paula Blas de Kastro dodala je poen manje. Srpska reprezentativka Milena Rašić postigla je osam poena.

Odbojkašice Partizan Vizure su u šest utakmica bez pobede, osvojile su dva boda i zauzimaju poslednje četvrto mesto na tabeli, dok je Vakifbank kao prvoplasirana ekipa sa 14 bodova prošla dalje. Iz Grupe E dalje su prošli još Kan i Pjaćenca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: