Aktuelno 6

17.06.2024.

8:27

Rasel Krou otkrio zašto je odbio jednu od glavnih uloga u Gospodaru prstenova

Novozelandski glumac Rausel Krou mogao je da bude deo glumačke postave legendarnog filma Gospodar prstenova iz 2001. godine.

Izvor: Index.hr

Rasel Krou otkrio zašto je odbio jednu od glavnih uloga u Gospodaru prstenova
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Podeli:

Krou je bio u pregovorima za jednu od glavnih uloga u filmu, onu Aragorna, koju je na kraju dobio Vigo Mortensen. U nedavnom intervjuu je otkrio zašto je na kraju odbio ulogu.

Kako prenosi Movie Web, Krou je gostovao u YouTube segmentu britanskog GQ-a pod nazivom Actually Me gde je pričao o ovoj temi. Jedno od postavljenih pitanja bilo je žali li što je odbio ulogu u Gospodaru prstenova. 

"Zapravo ne. Bio sam veliki obožavalac Tolkena kad sam bio dete pa sam se prilično uzbudio oko ideje o Gospodaru prstenova. Međutim, osećao sam da tu odluku donosi studio, a ne reditelj. Razgovarao sam s Peterom Džeksonom preko telefona i on nije govorio ono što vam pričaju reditelji ako stvarno pokušavaju da vas pridobiju za projekat", rekao je Krou.

Oskarovac je dodao da postoji još jedan razlog zbog kojeg je odbio poznatu ulogu. Činilo mu se da reditelj Peter Džekson već ima na umu glumca kojeg bi želeo da vidi u ulozi Aragorna. Nakon toga Krou je odustao od projekta dopustivši Džeksonu da nastavi da pravi film kakav je zamislio, bez ikakve ljutnje s njegove strane, prenosi Movie Web. 

"Nekako sam stekao osećaj da je već imao nekoga drugoga na umu koga je želeo da angažuje. Moj istup i prihvaćanje ponude zapravo bi mu smetali. Dolazimo iz istog mesta, tako da postoji neizrečeno razumevanje u tom razgovoru koje drugi možda ne bi razumeli. Obojica smo Novozelanđani i na svoj način, bez da je rekao išta negativno, dao mi je do znanja da ima drugi plan. Pa sam sve ostavio na tome", zaključio je glumac. 

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: