Aktuelno 42

17.06.2024.

10:54

Srpkinja pitala da li je bezbedno da letuje u Splitu: Odgovori su urnebesni

Jedna korisnica X-a postavila je na svom profilu pitanje u vezi sa letovanjem u Splitu, a komentari ispod objave su počeli da se nižu istog trenutka.

Izvor: B92.net

Srpkinja pitala da li je bezbedno da letuje u Splitu: Odgovori su urnebesni
Shutterstock/trabantos

Podeli:

"Želim da idem u Split (sad tek, jer mi se smučio ovaj jun u Grčkoj) i svi mi govore da ne smem, dal sam normalna, kako me nije strah... Molim Hrvate da mi kažu dal bi imali nešto protiv i šta to može da mi se desi? Ili nekog iz Srbije ko je bio i šta mu se desilo", glasi njena objava.

Korisnica je naglasila i da je već bila u Hrvatskoj u Rijeci i da nije imala nikakve probleme, ali da je čula da je u Splitu specifična situacija.

Ostali korisnici X-a, nekadašnjeg Tvitera, su pretežno sa humorom dočekali ovu objavu i ubrzo su počeli da se nižu duhoviti komentari.

"Može da ti se desi da se prejedeš jagnjetine ispod peke, najveća katastrofa koja može da ti se desi da u konobi nestane vina u tri ujutro", glasi jedan od komentara na njenu objavu.

"Možeš jedino da se udaš kad te čuju kako pričaš, samo pazi da ima makar stan u Splitu, skup je život ovde", glasi drugi komentar.

"Budi spremna da ces se vratit sa 2-3 kile vise", dodao je treći korisnik.

Hrvati su joj pretežno pisali da je dobrodošla i da se ne brine.

"Evo ja sam iz Splita, pričaju ti gluposti... nece ti se nista desiti, nemoj da brineš. Šta god ti bude trebalo slobodno se javi, pošalji slobodno privatnu poruku", glasi još jedan od komentara.

Podeli:

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: