Aktuelno 8

17.06.2024.

9:51

Tarantino brutalno napadnut: "Cionističko g*vno" VIDEO

Reditelj Kventin Tarantino je verbalno napadnut u jednom restoranu u Njujorku od strane propalestinska aktivistkinje poznate kao "Crackhead Barney".

Izvor: B92.net

Tarantino brutalno napadnut: "Cionističko g*vno" VIDEO
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Podeli:

U video snimku koji je brzo počeo da se širi internetom, vidi se kako kontroverzna ličnost prilazi legendarnom filmskom reditelju i viče: "Zašto si ti cionističko go*no!?".


Tarantino odlaže viljušku i odmahuje glavom dok žena uzvikuje: "Ideš u Izrael?"


Na snimku se zatim vidi kako Tarantino pokušava da napusti restoran i siđe niz stepenice dok Barni stoji ispred njega i kaže: "Tarantino kaže n*****!"

Tarantino, čiji filmovi kao što su Djangova osveta i Petparačke priče koriste ovu reč, pokušava da zadrži smirenost i upravlja neposlušnom gomilom.

Gomile ljudi koji izgledaju kao demonstranti okružuju režisera i uzvikuju "Prsti! Prsti na nogama! Prsti na nogama!", očigledno u vezi sa Tarantinovom sklonošću da u svojim filmovima prikazuje ženska stopala.

"Pazite, momci. Pazite, momci", kaže reditelj dok se kreće ka svom autu.

Barni ostaje blizu Tarantina i nastavlja svoje nemilosrdno proganjanje, vičući: "Oslobodite Palestinu! Free Palestine! Free Palestine!"

Na kraju, reditelj ulazi u svoje vozilo, u tom trenutku Barni i neki njeni vršnjaci postavljaju noge na vrata i prozore automobila, nastavljajući skandiranje, piše Daily Mail.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: