Aktuelno 10

16.06.2024.

17:06

Ovo su neke od najpopularnijih serija za koje gledaoci tvrde da su precenjene: Da li se slažete? ANKETA

Većina nas u slobodno vreme voli da se opusti uz popularne serije koje nas drže prikovanima za male ekrane i o kojima možemo da pričamo s prijateljima i kolegama.

Izvor: Index.hr

Ovo su neke od najpopularnijih serija za koje gledaoci tvrde da su precenjene: Da li se slažete? ANKETA
Profimedia

Podeli:

Međutim, ponekad serije koje dobiju najviše pažnje jednostavno ne ispunjavaju sva očekivanja.

Od razočaravajućih završetaka do dosadnih zapleta, serije koje su u početku delovale obećavajuće s vremenom mogu izgubiti šarm i privući kritike publike zbog pada kvaliteta i neispunjenih očekivanja.

Jedan korisnik Reddita ove nedelje je pitao ostale korisnike društvene mreže koje popularne serije smatraju precenjenima. Evo što se sve našlo na njihovom spisku.

Dobri doktor

"Moja žena je pogledala većinu epizoda serije Dobri doktor. Serija je grozna. Jasno nam je - lik je autističan. To ne može biti jedina tačka zapleta u celoj seriji", napisao je jedan korisnik Reddita i skupio preko tri hiljade lajkova.

Serija Dobri doktor je američka adaptacija istoimene korejske medicinske serije. Radnja prati mladog i nadarenog hirurga koji ima autizam i savantizam. Nakon problematičnog odrastanja u malom gradiću seli se u jednu od najprestižnijih bolnica u Kaliforniji.

Živi mrtvaci

"Sviđa mi se serija Živi mrtvaci, ali imam osećaj da su je uništili loši scenaristi i činjenica da svaka sezona ima istu radnju", napisao je jedan korisnik.

Serija Živi mrtvaci inspirisana je istoimenim stripovima i prati malu skupinu ljudi koji pokušavaju da prežive u postapokaliptičnom SAD-u, koji je poharao zombi-virus. Serija se prikazivala od 2010. do 2022. godine.

Uvod u anatomiju

"Uvod u anatomiju. Prošlo je 20 godina, a svejedno ne posustaje. Šonda Rajms napustila je seriju 2015. godine, ali ova stvar ne želi da umre. Kao nekakav zombi", našalio se jedan korisnik.

Uvod u anatomiju je medicinska serija koja je počela da se prikazuje davne 2005. godine. Serija prati život doktorke Meridit Grej i njenih prijatelja koji rade u fiktivnoj bolnici.

Teorija velikog praska

"Mislim da je Teorija velikog praska bila smešna na početku. Ali, kao i u svakoj drugoj popularnoj seriji, s vremenom je glavni zaplet postao ko s kime spava", objasnio je jedan korisnik društvene mreže.

Teorija velikog praska je humoristička serija koja prati dogodovštine četvorice genijalnih fizičara i njihove komšije, konobaricu Peni koja želi da bude glumica. Serija se prikazivala od 2007. do 2019. godine, a dobila je i prednastavak nazvan Mladi Sheldon.

Prijatelji

Redditori su na popis precenjenih serija stavili i Prijatelje, jednu od najgledanijih humorističnih serija svih vremena. Prijatelji prate šestero prijatelja - Rejčel, Rosa, Čendlera, Moniku, Džojia i Fibi koji su u dvadesetima i žive na Menhtenu.

"Ja sam veliki obožavatelj Prijatelja, ali slažem se da je serija precenjena. Meni se sviđa jer volim dinamiku između glavnih glumaca", napisao je jedan korisnik te dodao da mu serija budi nostalgiju jer ga podseća na njegove roditelje.

Čudne stvari

"Rekao bih da je serija Čudne stvari najprecenjenija serija koju sam ikada pogledao. Prva sezona bila je jako dobra, ali na pola druge sezone u potpunosti sam izgubio interes", napisao je jedan korisnik

Smeštena u 1980-e, Netfliksova hit-serija prati avanture grupe tinejdžera iz fiktivnog gradića, koje opsedaju stvorenja iz alternativne dimenzije nazvane Upside Down. Serija je imala premijeru 2016. godine i nije joj trebalo dugo da postane svetski fenomen. Poslednja sezona trenutno se snima i imaće premijeru 2025. godine.

Kako sam upoznao vašu majku

"Serija Kako sam upoznao vašu majku nije dobro ostarila, po mom mišljenju", napisao je jedan korisnik. Drugi je na to dodao: "Nedavno sam ponovno pogledao ovu seriju i bilo mi je tako neugodno. Protagonisti su ksenofobični diplomci elitnih univerziteta koji se užasno ponašaju prema ljudima oko sebe."

Serija prati protagonista Teda Mozbija i njegovu grupicu prijatelja s Menhetna. Ted, u 2030. godini, opisuje svojoj deci što se sve događalo između 2005. i 2013. godine želi da im otkrije kako je upoznao njihovu majku.

Da li se slažete sa ovim spiskom? Koja je po vama najprecenjenija serija?

loader

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

22 h

Podeli: