Domaća scena 0

11.06.2024.

11:20

BISKE i Coa77 obezbedili plasman za Esports World Cup u Rijadu!

Naši reprezentativci će se ovog avgusta takmičiti protiv najboljih timova na svetu.

Autor: B92

B92
BISKE i Coa77 obezbedili plasman za Esports World Cup u Rijadu!
Esports World Cup

Podeli:

Zajedno sa svojom ekipom Money Makers, Aleksandar ”Coa77” Cvijanović i Vladimir ”BISKE” Biševac su se zvanično plasirali za PUBG Mobile World Cup 2024, koji će se održati u sklopu Esports World Kupa od 19. do 28. jula. Naši momci će se boriti za nagradni fond od 3 miliona dolara protiv najboljih ekipa iz celog sveta.

Zahvaljujući njihovom TOP 4 plasmanu na PMSL EMEA ligi, Money Makersi su prošli direktno u grupnu fazu turnira. Pored toga, osvojili su i novčanu nagradu od 30.000 dolara.

Coa77 i BISKE se takmiče na profesionalnom nivou već više od tri godine, i za ovo vreme su nastupali za veliki broj internacionalnih ekipa. Važe za neke od najjačih igrača na domaćoj sceni, zbog čega su predstavljali Srbiju na Svetskom IESF Prvenstvu u Rumuniji 2023. godine, gde su osvojili 10. mesto.

Coa77 i BISKE će juriti bolji plasman na ovogodišnjem IESF Šampionatu, koji će se održati u Rijadu kao i Esports World Cup. Kvalifikacije će se igrati tokom celog jula (5-31), ali nam za sada nisu poznati tačni datumi za PUBG Mobile.

Money Makers je kazahstanska esports organizacija koja se ove godine pojavila na sceni, za koju, pored Coe i BISKETA, nastupaju i A7MED, Icy, OldBoy i Havlik.

Esports World Cup je prestižni internacionalni događaj na kome će se igrati ukupno 20 esports naslova, uključujući Counter-Strike 2, League of Legends, Rocket League i mnoge druge. Ovo je ujedno esports turnir sa najvećim ukupnim nagradnim fondom u istoriji – 60 miliona dolara.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: