Aktuelno 0

17.06.2024.

7:58

Holivudski zavodnik priznao da koristi aplikaciju za upoznavanje: "Upozorili su me" VIDEO

Čejs Kroford, glumac kog je domaća publika upoznala i zavolela u seriji "Tračara" (Gossip girl) kao Nejta Arčibalda, otkrio je nedavno da trenutno nema devojku i da je traži preko aplikacije za upoznavanje.

Izvor: B92.net

Holivudski zavodnik priznao da koristi aplikaciju za upoznavanje: "Upozorili su me" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Glumc je u podkastu Aleks Kuper - "Call her daddy", otkrio da koristi aplikaciju za upoznavanje, "Raja", priznavši da su ga prijatelji upozoravali da to ne radi.

"Mislim da sam jedne večeri popio malo više, rekao da ću to uraditi i uradio sam", rekao je Čejs i dodao da još uvek nije imao "sastanak" sa nekim sa aplikacije, te da se sa istom još uvek "upoznaje"

Možda vas zanima

"Jedina konekcija koju sam imao je bila sa nekim iz Indonezije. Okej, super, kad ću ići na Bali? Nikad. Okej", ispričao je Čejs kroz smeh.

@callherdaddy

comment if u have a raya referral to spare i know the girlies are fiending!!! 😂😂

♬ original sound - Call Her Daddy

Iako je zabavljanje u 2024. godini opisao kao "vatru u kontejneru" te da je teško povezati se sa nekim, priznao je da je uprkos svemu romantik.

Možda vas zanima

"Volim da kuvam i često sam kuvao svojim devojkama. Kućni sam tip, pa volim da se fokusiram na to da budem vrlo osećajan i mislim da to jesam", zaključio je glumac.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: