Sreda, 21.09.2011.

10:39

Tepić prelazi u Kahasol

Srpski košarkaš Milenko Tepić naredne sezone će nositi dres Kahasola, prenosi “Sportski žurnal”.

Izvor: zurnal.rs

Default images

Iako su se pominjali ostanak u Panatinaikosu i selidba u Valensiju, Tepić je na korak od potpisivanja ugovora sa klubom iz Sevilje.

Na taj način, Novosađanin koji je proveo dve sezone u Atini i postao šampion Evrope, priključio bi se nekadašnjem saigraču iz Partizana i reprezentacije Luki Bogdanoviću.

Kahasol ima izuzetno zanimljivu ekipu, sa trofejnim Đoanom Plazom na kormilu, Karlom Inglišom i Erlom Kalovejom, potencijalnim španskim reprezentativcem Giljemom Rubiom, slavnim Argentincem Pančom Hasenom i veoma talentovanim Čehom Tomašom Satoranskim.

Prema pisanju grčkih medija u Panatinaikosu čekaju da Tepić završi pregovore sa Kahasolom i tako oslobodi mesto u budžetu za dovođenje Šarunasa Jasikevičijusa, koji je potvrdio da pregovara sa aktuelnim šampionom Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: