Aktuelno 15

27.05.2024.

9:51

I druga ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli se odrekla očevog prezimena

Bred Pit i Anđelina Džoli još uvek vode pravnu bitku, a za to vreme njihova deca su se opredeilila oko toga čije strane će da zauzmu.

Izvor: B92.net

I druga ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli se odrekla očevog prezimena
Profimedia

Podeli:

Poznato je da Bred Pit nema baš dobre odnose sa svom svojom decom, a poslednja u nizu je Vivijen koja se na plakatu predstave "The Outsiders" potpisala kao Vivijen Džoli, izostavivši prezime Pit.

Još uvek se ne zna da li je Vivije i pravno rešila da se odrekne očevog prezimena, a sličnu odluku je donela i njena sestra Zahara, koja se prošle godine isto predstavila bez prezimena Pit.

Inače, Bred je u lošim odnosima i sa sinom Paksom koji ga je nazvao "osobom vrednog prezira" i "idiotom svetske klase", prenose strani mediji.

Zasad, Vivijen, Zahara i Paks žele da žive sa majkom, Noks i Medoks se nikada nisu izajsnili, dok se jedino za Šajlo zna da želi da živi sa ocem.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: