Aktuelno 6

27.05.2024.

9:25

Ričard Gir otkrio zašto više neće glumiti sa Džulijom Roberts

Ričard Gir je podelio pravi razlog zašto je malo verovatno da će on i Džulija Roberts ponovo glumiti u istom filmu.

Izvor: B92.net

Ričard Gir otkrio zašto više neće glumiti sa Džulijom Roberts
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Podeli:

Tokom 90-ih godina, ovaj glumački par dominirao romantičnim komedijama pre nego što su udružili snage i napravili dva blokbastera.

Džulija Roberts i Ričard Gir slavno su glumili ljubavnike u "Zgodnoj ženi" i "Odbegloj nevesti" iz 1999.

Uprkos njihovoj hemiji na ekranu, dugogodišnjem prijateljstvu i mnoštvu obožavalaca koji žele ponovo da ih vide na ekranima, 74-godišnjak je priznao da postoji mala mogućnost ponovnog okupljanja, piše express.co.uk.

Reditelj Gari Maršal je umro u 81. godini 2016. godine, a Ričard je jasno stavio do znanja da ne može da vidi ponovno okupljanje bez njegovog doprinosa.

Tokom intervjua na Filmskom festivalu u Kanu, objasnio je: "Gari je bio lepak svega toga. Ne bi moglo bez Garija. Ne možete to ponoviti."

Ričard je dodao za Deadline: "Da je to lako i da možete ponovo, računar bi to uradio. Bio je to poseban trenutak u svim našim životima."

"Ona onda ne može biti na istom mestu, ja ne mogu biti na tom mestu. Nemamo Garija da sve to drži zajedno, njegovu lakoću, smisao za humor i romantizam", zaključio je Gir.

Ričard Gir i Džulija Roberts poslednji put su bili zajedno na ekranu 1999.


 

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: