Aktuelno 2

27.05.2024.

12:23

Poznati muzičar otkrio bizarnu naviku u kadi

Igi Pop, koji je poznat kao "kum panka", podelio je ono što mu pričinjava zadovoljstvo u njegovim zlatnim godinama.

Izvor: B92.net

Poznati muzičar otkrio bizarnu naviku u kadi
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

Muzičar je otkrio da je njegov hedonistički vrhunac sada u prošlosti, a da ovih dana prihvata mirnije okruženje.

"Volim kupke, ponekad sa gumenom patkicom i mehurićima – da, definitivno mehurići", otkrio je Igi.

Legendarni muzićčar otkrio je to na žurci na filmskom festivalu u Kanu, čiji je domaćin bio Magnum, dodajući: "Ponekad se jako uznemirim ako je kasno i mislim u sebi da nisam uradio ništa što mi se zaista sviđa. A muzika je ono što mi pričinjava zadovoljstvo znate, pa muzika i more."

"To je moja podrazumevana postavka, tako da uvek stavljam svoje zadovoljstvo na prvo mesto – mogu zaista da očajnički tražim zadovoljstvo, a kada se to desi obično znači da me neko odvede na plažu. Za mene je hlađenje oko 95 odsto života, sve vreme sam hladan", objasnio je, piše express.co.uk.

Pevač je istakao i dva glavna elementa koja su mu sada potrebna da bi se osećao euforično – ljubav i privatnost – dodajući: "Ako dobijem oboje u jednom danu, onda je to wow." 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

20 h

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

15 h

Podeli: