Četvrtak, 26.03.2009.

16:29

Hokejaši se pripremaju za SP

Reprezentacija Srbije u hokeju na ledu počinje sa pripremama za šampionat sveta A gupe Druge divizije, koji će od 7. do 13. aprila biti održan u Novom Sadu.

Izvor: B92, Beta

Default images

Selektor naše reprezentacije, Kanađanin Dejv Harski, pozvao je na pripreme ukupno 35 igrača od kojih će, najverovatnije 2. aprila, izabrati 23 koji će braniti boje Srbije na predstojećem šampionatu. Među pozvanima su Marko Kovačević, koji uspešno igra u najjačoj univerzitetskoj ligi Kanade, kao i Čaba Prokec iz prve lige Švedske. Pripreme počinju u petak.

Još uvek je neizvesno da li će pasoš Srbije dobiti Kanađani Mark Furnije, Frederik Perun i Danijel Cejkob, sa kojima bi naša selekcija bila znatno pojačana.

Na prvenstvu sveta će nastupiti i reprezentacije Estonije, Islanda, Kine, Izraela i Severne Koreje, a pobednik će se plasirati u Prvu diviziju.

Derbi šampionata na programu je već prvog dana takmičenja, kada se sastaju selekcije Srbije i Estonije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: