Nedelja, 14.09.2014.

13:12

Kolaković: Mnogo smo očekivali...

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković razočaran je jer se nacionalni tim porazom od Francuske (3:1) oprostio od borbe za medalju na SP.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

"Mnogo smo očekivali od ovog meča i šampionata. Nismo uspeli da ostvarimo cilj i zbog toga smo razočarani, svima nam je teško. Momci su želeli najbolje, ali desilo se to što se desilo", rekao je Kolaković.

Srpskim odbojkašima u meču sa Francuzima pobeda je bila imperativ, kao i u duelu poslednjeg kola protiv Irana.

"Dobro smo ušli u meč, odigrali na nivou i drugi set, ali je odlučila izgubljena prednost u trećem setu. Nismo imali strpljenje, izgubili smo taj period i energiju i jednostavno kao da smo čekali šta će protivnik da uradi", dodao je Kolaković.

On je najavio promene u timu za meč protiv Irana, koji neće imati rezultatski značaj.

"Moramo da idemo na pobedu u tom meču jer Iran je veliki protivnik, a ovo je Svetsko prvenstvo. Nije svejedno biti sedmi ili deveti zbog bodova koji se skupljaju za učešće na narednim takmičenjima i Olimpijskim igrama. Biće promena u timu, zato što će određeni igrači biti nevoljni da ispune zadatak, ali sigurno ima onih koji kipte od želje da odigraju taj meč", zaključio je Kolaković.

Utakmica Srbija – Iran igra se od 16.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: