Ponedeljak, 31.01.2011.

12:06

Novak pozirao fotoreporterima

Kako tradicija nalaže, šampion Otvorenog prvenstva Australije Novak Đoković pozirao je sa peharom fotoreporterima u Melburnu.

Izvor: B92

Default images

Srpski teniser savladao je u nedelju u finalu Britanca Endija Marija u tri seta 6:4, 6:2, 6:3 i tako osvojio svoju drugu Gren slem titulu.

Đoković je odigrao najbolji turnir u karijeri, a kao naredni cilj označio je prvu poziciju na ATP listi.

U skladu sa običajima prvog godišnjeg Gren slem turnira, najbolji teniser Srbije je dan po osvajanju pehara pozirao fotoreporterima u Melburnu.
Beta
Novak je svoju drugu titulu u Australiji proslavio u nedelju u svlačionici uz zvuke muzike iz Srbije. Reporterima u Melburnu je kasnije opisao kako je sve izgledalo.

„Ko god je hteo da dođe na zabavu, bio je dobrodošao. Doveli smo dvojicu naših ljudi koji su svirali tradicionalnu srpsku muziku i napravili smo žurku. Ostao sam bez glasa, mnogo smo pevali“, rekao je Đoković.



Fotografije možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: