Utorak, 24.03.2009.

15:42

"Tereni će biti spremni na vreme"

Direktor teniskog ATP turnira "Srbija Open" Goran Đoković rekao je da će radovi na terenima biti završeni na vreme.

Izvor: B92, Beta

Default images

Đoković je, posle obilaska radova u Sportsko-rekreativnom centra "Milan Gale Muškatirović", gde će se u maju održati turnir najavio da će u utorak početi montaža tribina za 7.000 mesta na centralnom terenu.

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji je takođe obišao radove, podsetio je da će se ti teniski tereni koristiti i na Univerzijadi i izrazio nadu da će biti završeni u roku.

Đilas je kazao da će grad, ako bude potrebno, pomoći i obnovu bazena u tom sportskom centru, koji će posle turnira ostati na raspolaganju Beograđanima, kao i 12 teniskih terena.

„U rekonstrukciju SRC „Milan Gale Muškatirović“ uloženo je oko 1,5 miliona evra", rekao je Đilas i dodao da idejni projekat nije menjan, ali da je izvršena dodatna drenaža terena, kako bi se ispunili uslovi Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP).

Ministarstvo sporta i omladine je za uređenje osam teniskih terena i pomoćnog objekta izdvojilo 40 miliona dinara, dok je Sekretarijat za sport obezbedio sredstva za zakup tribina, VIP šatora i kupovinu osvetljenja u iznosu od oko 87,6 miliona dinara.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je za uređenje prilaza i parkinga tog centra, uvođenje javne rasvete, vodovoda i kanalizacije izdvojila 198 miliona dinara.

Gradonačelnik Beograda takođe je najavio i da će novi gradski sekretar za sport, koji će naslediti smenjenog Igora Miklju, biti imenovan u naredna dva dana, ali nije želeo da navede ko je kandidat za tu funkciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: