Nedelja, 09.05.2021.

11:15

Jokić izbegao da govori o sudijama: Teško je VIDEO

Nikola Jokić održao je konferenciju za medije posle poraza njegovog Denvera od Bruklin Netsa rezultatom 125:119.

Izvor: SS

Jokić izbegao da govori o sudijama: Teško je VIDEO
Foto: Profimedia

Zvezda Nagetsa (29 poena, sedam skokova i šest asistencija u ovom meču) je priznala da je protivnik bolje šutirao, bio agresivniji i zasluženo pobedio.

Jokić i saigrači su imali prednost od 21 poena, ali su to ispustili pred naletom Kevina Durenta, Kajrija Irvinga i drugova.

Šta se desilo?

"Izašli su vrlo agresivno, pogađali su šuteve, talentovan su tim i igrali su stvarno dobro i imali su mnogo igrača koji su pogađali. Talentovani su“, rekao je Jokić.

Na 15 sekundi pre kraja je Jokić tražio faul zbog kog je pobesneo i dobio tehničku grešku.

Nije želeo da komentariše tu poslednju situaciju.

"Nemam komentar na to, sledeće pitanje", nevoljno je rekao srpski centar. Šta je potrebno Denveru u poslednje četiri utakmice ligaškog dela sezone?

"Mislim da nam treba još jedna pobeda da bismo obezbedili prednost domaćeg terena i to je glavni cilj. Treba nam dobar momentum pred ulaz u plej-of, samo da igramo dobro“.

Denver ima puno povređenih igrača, poput Džamala Mareja, Montea Morisa i Vila Bartona.

"Ovo je iscrpljujuća sezona jer je raspored tesan. Sad imamo dva slobodna dana i nema mnogo vremena, ali tako je svima, ne samo nama. Imamo i povrede. Kad imate povrede i tesan raspored, igrači propuštaju više utakmica i teško je. Ali, tako je svima“.

Da li će ovako da izgleda i plej-of u kom će protivnički igrači kidisati na Jokića?

"Ne znam. Sledi nam meč sa Dalasom, oni su težak protivnik za nas. Imamo još četiri meča, želimo da završimo na visokom nivou, a onda ćemo da razmišljamo dalje, da pobedimo Dalas ili bilo koji drugi tim", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: