Subota, 16.02.2019.

20:34

Građani "slomili" hrabri Njuport

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su Njuport Siti kao gosti, rezultatom 4:1 i plasirali se u narednu fazu FA kupa.

Izvor: SN

Građani
Photo by Stu Forster/Getty Images

Njuport se u poslednje vreme prilično često sreće u medijima. Pre nekih desetak dana, golman Njuporta je postao otac i napustio je ekipu, nakon trijumfa u prošloj rundi FA kupa, kako bi video porodicu.

U subotu, ekipa Njuporta se sudarila sa Mančester Sitijem u okviru FA kupa i ipak teren napustila poražena, rezultatom 4:1.

Ekipa iz četvrtog ranga britanskog fudbala, uspela je odoli velikom favoritu tokom prvih 45 minuta, sačuvali su mrežu, a takođe su imali i nekoliko kvalitetnih prilika.

Siti je ipak mnogo kvalitetniji sastav, pa je uspeo preko Liroja Sanea da postigne prvi pogodak u 51. minutu, da bi na 2:0 rezultat povisio Fil Foden.

Ipak, Njuport je uspeo da postigne pogodak, a strelac je bio Padreg Amond, momak koji je postigao pogodak u svakoj rundi ovogodišnjeg FA kupa, pa je i na utakmici sa Mančester Sitijem nastavio ovaj lep niz nakon katastrofalne reakcije odbrane Sitija.

Uspeli su "Građani" preko Fodena da postignu i treći pogodak, maltene nakon što je lopta krenula "sa kreča", a konačnih 4:1 postavlja Rijad Mahrez u četvrtom minutu nadoknade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: