Petak, 13.10.2017.

08:41

Polufinale i četvrto mesto na ATP za Čilića

Marin Čilić plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju, pošto je u dva seta pobedio Alberta Ramosa Vinjolasa – 6:3, 6:4.

Izvor: PT

Polufinale i četvrto mesto na ATP za Čilića
Getty Images

Hrvatski teniser odigrao je odličan meč i posle 82 minuta igre savladao 25. igrača sveta.

Čilić je prvi polufinalista Mastersa u Šangaju igraće protiv boljeg iz duela Rafael Nadal-Grigor Dimitrov.

Marin nije baš najbolje krenuo, pošto je već u prvom gemu Španac imao brejk loptu. Ipak, peti teniser planete uspeo je da je spasi i da dobije uvodni gem meča.

U šestom gemu hrvatski igrač napravio je odlučujući brejk i poveo sa 4:2. Do kraja seta je držao prednost i set dobio sa 6:3.

Tokom drugog seta viđeno je više borbe, Vinjolas je uspeo da oduzme servis Čiliću, ali je ovaj uzvratio istom merom i na kraju slavio sa 6:4.

Ovim trijumfom i ulaskom u polufinale Čilić će od ponedeljka biti četvrti igrač sveta.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od 3,8 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: