Petak, 10.08.2018.

15:21

Jokanović: Nisam Deda Mraz, kod mene ne postoje pokloni

Slaviša Jokanović, menadžer engleskog Fulama, rekao je pred početak nove sezone da niti jednom igraču nije zagarantovano mesto u timu.

Izvor: B92

Jokanović: Nisam Deda Mraz, kod mene ne postoje pokloni
Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Jokanović je vratio Fulam u Premijer ligu iz Čempionšipa, a onda tokom prelaznog roka potrošio više od 120 miliona evra kako bi pojačao tim.

Dovedeni su između ostalih Aleksandar Mitrović, Andre Širle, Lusijano Vijeto, Andre-Frank Zambo Angisa, Kalum Čejmbers, Timoti Fosu-Mensa, Žan Mišel Seri…

"Nisam Deda Mraz – ne postoje pokloni. Igrači moraju da se bore za svoje mesto u timu. Fokusiran sam na naporan rad i volim da idem korak po korak. Važno je pokazati želju i ambiciju da ostanemo tug de jesmo. Gradimo tim koji treba da bude konkurentan na ovom nivou", rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak svestan je da je klub potrošio više nego ikada i zato ima visoka očekivanja.

"Mnogo smo uložili tokom prelaznog roka i nadam se da ćemo od toga odmah videti benefit".

Za kraj, Jokanović ističe da klub neće samo učestvovati u Premijer ligi, već stalno ići na pobedu.

"Srećan sam jer su naši navijači zadovoljni i učinićemo sve da ih obradujemo. Uzbuđen sam, naš cilj je uvek isti – osvojiti tri boda", zaključio je srpski stručnjak.

Fulam počinje nastup u Premijer ligi počinje u subotu od 16 časova protiv Kristal Palasa na svom Krejven Kotidžu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: