Nedelja, 23.02.2014.

19:11

Dačić razgovarao s Putinom u Sočiju

Premijer Srbije u ostavci Ivica Dačić razgovarao je večeras sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o aktuelnim investicijama i političkoj situaciji u Srbiji.

Izvor: Beta

Default images

Dačić je na prijemu povodom zatvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju čestitao Putinu izvanrednu organizaciju igara i veliki uspeh ruskih sportista.

Premijer Srbije u ostavci susreo se na prijemu i sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedovim i premijerom Bugarske Plamenom Orešarskim, kao i
predsednikom Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasom Bahom.

Dačić, koji je danas doputovao u Soči, posetio je Olimpijsko selo i iskoristio priliku da sa sportistima Srbije obeleži 104. rođendan Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).

U njegovoj pratnji bio je i ambasador Srbije u Rusiji Slavenko Terzić.

Goste u Olimpijskom selu dočekali su predsednik OKS Vlade Divac, potpredsednik Ivan Todorov, generalni sekretar Đorđe Višacki i šef Misije Srbije u Sočiju Damir Štajner.

Dačić je juče rekao da će biti na zatvaranju igara u znak pažnje prema ruskim domaćinima, iako "mi (Srbi) nismo previše uspešni u zimskim sportovima".

Zatvaranje Zimskih olimpijskih igara u Sočiju počelo je u 17h po srednjeevropskom vremenu, a zastavu Srbije nosila je skijašica Nevena Ignjatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: